<3



Jag älskar dej bästevän , du är mitt allt ! ♥

helg'

hejsan.
igår sov jag och lina hos julia. det var jätte mysigt och kul. sen idag åkte vi in till täby centrum och kollade runt lite. jag hittade inte så mycket men 3 par trosor fick jag med mig hem iaf. lina köpte en mascara och julia köpte en tröja, en klänning och en mascara. sen tog vi bussen hem och min mamma hämtade oss i norrtälje för vi missade bussen hem. när jag kom hem och åt middag och kollade lite på tv, sen kom jag hit framför datorn. och jag kommer väl stanna här ett tag till. men har inget mer att skriva. men vi hörs kanske i morgon.

puss&kram /matilda'

raklugg

hejsan.

sorry att jag inte har skrivit på länge. men jag har haft annan för mej. som jag sa så har jag klippt mej och färgat håret. det blev ju inte som man hade tänkt sej men det blev okej iaf. jag har oxå färgat håret på min kompis julia. det blev lite orange och gult men det blir ju det alltid när man färgar det hemma. sen har jag, lina och julia haft  ''filmkväll''. vi såg The grudge, Saw och Childs play. det var kul. dagen efter fick vi idén att klippar raklugg, hahah! så vi gick och hämtade en sax och började klippa. fy fan hur man ser ut nu, ångrar mej som fan men jag får skylla mej själv. men jag har diadem så luggen syns inte. men hoppas den växer ut snabbt. ihelgen ska jag till stockholm med mamma, mormor och min syster och hanlda kläder, det ska blo kul. men måster tyvärr gå nu. men jag lägger upp bilder på kläderna senare.

puss / matilda'



 jag älskar dej syster!

trött'

hejsan.
idag har jag varit i skolan och inte gjort ngt spciellt. efter skolan åkte jag o lina hem till julia. vi gjorde inte så mycket men det var kul iaf. när jag kom hem åt jag middag och tog en dusch. och sen att jag vid dator en stund. och nu sitter jag här igen men ska bara skriva klart mitt inläggg sen ska jag kolla på ngn film, men vet inte vilken än. imorgon ska jag och klippa mej hos min farmor. jag skriver hur resultatet blir. jag ska oxå färga håret blondare, får hoppas att det inte blitr orange hahah. aja, ska kolla på film nu. men jag skriver i morgon.

god natt allihopa. / matilda'

skola'

hej.
idag var det skola var inte speciellt taggad men jag klarde dagen. och ja kan säga att det gick väldigt snabbt. efter skolan åkte jag och bästavän hem till mig, vi gjorde väl inge speciellt svulla och var på datorn,hahah. imorgon ska vi vara ute hela förmiddagen, kommer typ DÖ. sen ska jag sova hos lina imorgon kommer bli super kul. men kan inte skriva mer måste tyvärr gå. men vi hörs väl imorgon.

pusspuss / matilda'


pappa'

hejhej.
idag har jag inte gjort ngt speciellt förutom att fira min pappa som fyller år idag. GRATTIS PAPPA! vi firade honom på morgonen och sen åkte han iväg vet inte vart men skit samma. sen har jag kollat på en film Wild Child med syster och mattias.  sen åkte vi till vreta och handlade godis. mums! men ska gå nu för beck börjar snart, och sen ska jag väl sova. men vi hörs imorgon.

Godnatt sötnosar / matilda'


RSS 2.0