29:e april

heej!!
förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har inte orkat. i måndag och i tisdag var jag sjuk men idag kom jag tillbaka till skolan. vi gjorde inte ngt speciellt i skolan hade vanliga lektioner. efter skolan drog jag hen till bästa lina. vi gjorde inte så mycket, typ bara gjorde klart våra läxor. så nu har man en läxfri kväll :) imorgon är det valborg, då ska lina komma hit och vi ska väl hitta på ngt. det kommer nog bli jätte kul. aja, nu har jag inget mer att skriva. det blev inte så långt inlägg men jag ska gå och kolla på tv nu!
pusspuss♥

19 april

hejsan allihopa!
hur äre med er? med mej är det bra, men jag är lite trött bara. igår var jag och julia i norrtälje vi skulle egentligen träffa en kompis men sen blev det ändrade planer. så vi gick på stan och frös typ ihjäl. men sen smsade en kompis mej och undrade ifall vi ville komma ner till hamnen och träffa de. så vi gick ner dit men vi hann abara vara där en liten stund för att vi skulle hem sen. när vi hade varit där ett tag så gick vi mot busstation och då hade vi missat den sista bussen hem. lyckat! aja, men som tur kunde min pappa hämta oss. eller vi tog en buss till vreta. och sen kom pappa och hämtade oss. när jag kom hem kollade jag på robinson och sen på Phone Booth. sen gjorda jag inget speciellt. idag kanske jag och julia ska träffa Robin och hans kompis. men det är inte bestämmt ännu. men jag ska hoppa in duschen nu. men jag kanske skriver ikväll. hoppas ni får en bra söndag.
puss♥


bästavän!

Lina, jag älskar dej mest av allt i hela världen. Det är du som gör min dag ljus gumman. Sakanar dej otroligt mycket, vi har inte träffats på en hel vecka nu. Det är du som jag mig glad när jag inte mår bra. Vill bara att du ska veta att jag alltid finns hos dig vad som än händer. Kommer aldrig lämna dig, alla minnerna vi har tillsammans kommer alltid finnas hos mig. Vad som än händer kommer du alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket så det inte går att beskriva med ord. Hoppas att detta fattar hur mycket du betyder för mig älskling.
Idag, Imorgon och Föralltid kommer det vara, Matilda ♥ Lina!

Jag älskar dig bästavän! / puss din Matilda!



lov.

hejsan.

nu är det äntligen lov, det har varit ett tag men nu känner man verkligen att det är det. så himla skönt att sova ut på morgonen. på lovet har jag varit med julia, syster och några till. men jag saknar min älskade lina! hoppas vi syns snart gumman. just nu gör jag ingenting, har typ precis kommit hen från norrtälje. har varit där med julia och min syster. vi gjorde inget speciellt kollade efter present till jenny som har fylllt år. GRATTIS!! sen åkte jag och julia hem med bussen medans madde skulla ha match. nu sitter jag och har ingenting att göra. men ska nog kolla på film snart. aja, orkar inte skriva mer men det kommer nog ett inlägg senare ikväll.

puss ♥

RSS 2.0